Miss&Mister Forum Europa Expres 2006 [INCHIS]

Ar fi bun si pentru celelalte emisiuni, nu numai pentru cea de dimineata; daca ar fi fost asa ceva, as fi scris acolo ca oraselul Ferriday( in care s-a nascut Jerry Lee Lewis) este in Louisiana, in Concordia Parish. Succes! Emisiunea este super!
postat: vineri 29 sep 2006 la 10:41 30177 vizite, 5918 raspunsuri, »
Uraaaaaaaa!!! Nu sunt singur pe lume!!! Miha ma asculta!!! Multumesc foarte mult pentru raspuns... acesta ramane pentru cultura generala, dar semnul de la tine a contat cel mai mult!!! Multumesc Miha818
vineri 29 septembrie 2006 la 10:48
Salut George...imi place emisiunea pe care o faci si in special muzica pe care o difuzati. Sunteti tari..Europa FM!
Va ascult in fiecare zi cu placere si va doresc sa o tineti tot asa.
vineri 29 septembrie 2006 la 12:00
Salut ddani_ella! Incercam sa o tinem tot asa si sper sa nu obosim. dar sper sa gasesc aici si lucruri mai putin frumoase despre Europa FM si Europa Express. Daca ne tot laudati o sa avem impresia ca suntem prea buni si nu e bine... O zi minunata!
vineri 29 septembrie 2006 la 12:08
Felicitari pentru emisiune ! Esti tare. Muzica buna , dar....desi sloganul este " cea mai buna muzica din '80 incoace " , parca mi-ar place sa scult mai multa muzica BUNA romaneasca . Trupe bune sunt...muzica buna este...ramane sa si fie difuzate . Bafta in continuare !
vineri 29 septembrie 2006 la 12:11
Daaa!! Vrem 3sud est!! :P
vineri 29 septembrie 2006 la 12:15
Multumesc Doina! Poate inventam si un radio cu "Cea mai buna muzica romaneasca!", desi au mai incercat unii la un moment dat. Definitia de BUNA este diferita de la un individ la altul, tocmai de asta sunt mai multe pareri si e greu sa multumesti pe toata lumea. dar ne straduim. Bafta si tie!
vineri 29 septembrie 2006 la 12:16
Radu!! vezi ca mai ai putin si incepe Drum cu prioritate!! treci la "treaba"!!
vineri 29 septembrie 2006 la 12:17
Imi place forumul de aici... E SUPER sa poti vb cu cei pe care ii ascultam zi de zi.
Am mai scris si pe alte site-uri, la alte "persoane publice", dar nu a raspuns nimeni....AICI ASCULTATORII SUNT BAGATI IN SEAMA:d
Europa Fm is pure magic!!
vineri 29 septembrie 2006 la 12:38
carla_castro... brrr!! ruda cu Fidel sau doar o simpatie! Fireste ca va bagam in seama, doar nu suntem de paie!!! Traim! D'asta traieste si radio-ul. Keep in touch!!
vineri 29 septembrie 2006 la 12:43
:p hmm..de ce toata lumea se gandeste la Fidel Castro?? simpatie..no way!!!!
Doar o pasiune pt muzica latino si Cristian Castro!
Tb sa plec la servici..sa ne auzim cu bine:)!! BYE-BYE
vineri 29 septembrie 2006 la 12:47